Предложения за подобряване качеството и разпространяване на Интернет услугите

Новини | Отзиви | Коментари | Предложения | Действия


Saturday, April 18, 1998 1:14 AM

предлагам, някой ден (дано не е година :-(( ) като затихне шумотевицата около тая дивотия, форума да стане постоянен - нещо като средище за борба с тези, които по един или друг начин се мъчат да спъват интернета. такива винаги ще има, а и не е лошо да остане спомен от сегашните мераци на СДС (изразени от КПД).

Павел

Доколкото зависи от мен, в тези страници винаги ще намирам нясто за актуалните събития в областта, а също и за вашите мнения. Крайно време е да покажем, че имаме и собствено мнение и няма повече да "си траем" и да се примиряваме с глупости, спускани "отгоре". Сега е наред проектозакона за далекосъобщенията, който също пряко ни засяга. Анци


Wednesday, April 15, 1998 8:15 AM

Пиша Ви по повод безобразията на БТК. Така и така те няма да спрат пред нищо, защото някой някога да е чувал държавно монополно предприятие да се грижи за клиентите си? За щастие има един начин, с който БТК може да духне супата или каквото и да е там. Освен телефонните линии, почти до всеки дом стигат и кабелите на операторите на кабелната телевизия. С малко инвестиции, с малко помощ от Интернет провайдърите и с много желание, това може да е краят на телефона, такъв какъвто го знаем (доставян от БТК). Идеята не нова, но си заслужава да се помисли върху нея.

Стефан Веселинов. / upee@exco.net /


Monday, April 13, 1998 12:13 AM

...Пиша най-вече, за да ви кажа какво е положението с Интернет в Полша и по-точна какво е отношението на тамошното КПД към Мрежата. Та - във всички воеводски градове в Полша, а и в повечето големи градчета в страната има общонационален общодостъпен номер за връзка с Интернет, който се таксува на цената на градски разговор. Услугата се извършва от Телекомуникация Полска в рамките на проект, който трябва да приобщи Полша към цивилизования свят - така полското ведомство по съобщенията дори удря по провайдърите, а не по клиентите, като е пуснало безплатен достъп до Интернет с общ юсернейм РРР и обща парола, също РРР. Е, ако вече някой иска по-добро качество, може да си закупи аккаунт.

Това е, ако искате имам и подробни интервюта по този повод с полски съобщителни фактори! Готов съм да ги предоставя - e-mail kras@triada.bg