Масови писмени протести до КПД

Методи | Начална страница

Защо се занимавате с юридически и пр. анализи на тая глупост? То е толкова ясно, че е глупост, че просто няма смисъл. Чиновниците от анализи и убеждения, и въобще - от дума, няма да разберат. Преди време в САЩ се опитаха да направят нещо подобно и съответната инстанция беше така засипана с писма, че бързо се отказа от идеята (всъщност, там беше някаква друга, по-невинна идея, не помня точно). Та, конкретно предлагам да се спретне една "mail-бомба" на КПД - всеки като им прати по десетина писма на ден и ще разберат за какво става дума.

Също така, нека всеки собственик на лична или каквато и да е страница да кандидатства за лиценз като "публикуващ информация". Лично моята (http:come.to/Bulgaria) има 233 подстраници - ще искам лиценз за всяка от тях поотделно ако трябва. По три mirror-а .... Павел Калинов /intlcs@plovdiv.techno-link.com/


Павел,

Целта на юридическия анализ е да ни даде основа да се борим против приемането на този проект. Не можем да протестираме, просто защото не ни харесва - така ще приличаме на глезени деца. Трябва да покажем ясно, че сме против този проект, защото нарушава правата ни и създава условия за цензура и корупция.

Съгласен съм с идеята ти за "mail бомбата", с едно уточнение - няма смисъл да използуваме e-mail, тъй като това едва ли ще ги впечатли. (Аз дори нямам техни координати - WWW или e-mail адрес) Трябва също да уточним, че "бомбата" няма да избухне в нечии ръце (за да си нямаме работа с г-н Бонев). Предлагам всеки желаещ да си разпечата страниците с коментара на предложението и да ги изпраща на КПД колкото често желае:

До г-н Антони Славински, председател
Комитет по Пощи и Далекосъобщения
ул."Ген. И.В.Гурко" #6, София 1000, България

Ако въобще се стигне до приемане на наредбата, ще трябва да търсим и други начини. Анци


Friday, March 27, 1998 11:30 PM

Позволявам си да се върна на старото си предложение за масови протести до КПД. Те форума не го четат, или се правят че го няма. Значи предлагам следните допълнения към предишното си предложение:

1. Всеки отговорен и честен човек, който поддържа интернет-страница, да сложи на нея знака на кампанията.
1.1. Да се пише на всеки web-master, за да му се предложи горното (в случай, че не чете форума).
1.2. Конкретно - да се пише и на президента и да бъде помолен да сложи знака на www.president.bg

2. Да се намерят e-mail адресите на различни хора от КПД (няма значение кои) и да се затрупат с писма. Ако не друго, нека поне им се задръсти mail-сървъра и да им се товарят линиите (дано ги плащат, макар че не ми се вярва).
2.1. Ако трябва, да се намерят агенти (вътрешни хора в КПД), които да издадат въпросните адреси.

Павел